Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@21:30:51 GMT

۱/۵ میلیون نفر با تکیه شب‌های قدر مجازی احیا گرفتند

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۳۹۲۳

۱/۵ میلیون نفر با تکیه شب‌های قدر مجازی احیا گرفتند

به گزارش خبرگزاری فارس، حسین محمدی، مدیرعامل پلتفرم تکیه وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی اظهارداشت: این سامانه در ماه رمضان امسال به دلیل شرایط کرونایی به منظور کمک به برگزاری جلسات مناجات‌خوانی و همچنین تسهیل حضور مردم در جلسات، امکانات ویژه‌ای برای هیأت‌های مذهبی در نظر گرفت که با استقبال هیأت‌های مذهبی و مردم مواجه شد تا آنجا که در شب‌های ماه مبارک رمضان اغلب هیأت شاخص کشور جلسات خود را با استفاده از این سامانه، بصورت زنده برای مخاطبان خود منتشر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکیه نگذاشت چراغ مناجات‌خوانی‌ها خاموش شود

وی با اشاره به اینکه گمانه‌زنی‌هایی برای برگزاری و یا عدم برگزاری جلسات مناجات‌خوانی ماه رمضان وجود داشت اما تکیه توانست با ظرفیت خود مانع از این شود که جلسات دعا و مناجات تعطیل شود تا مردم در خانه هم بتوانند با خدای خود همنوای با منبری‌ها و سخنرانان مناجات کنند، گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته در مجموع از بستر سامانه تکیه تنها در شب‌های قدر ماه رمضان بیش از یک و نیم میلیون نفر توانستند در جلسات مناجات‌خوانی هیأت‌ها شرکت کنند.

اینترنت برای مردم در تکیه رایگان است

محمدی ادامه داد: یکی از مهمترین ویژگی‌های این پلتفرم برای مخاطبان و برگزارکنندگان جلسات، امکان دریافت رایگان محتوای لایو یا فایل‌های آرشیوی است. به این معنا که هیأت‌ها برای پخش جلسات خود هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند و مردم نیز که از سایت تکیه جلسات را زنده مشاهده کنند، هیچ هزینه‌ای بابت اینترنت پرداخت نمی‌کنند و حجم اینترنت آن‌ها کسر نخواهد شد.

شب‌های قدر رکورد لایو شکسته شد

مدیر عامل پلتفرم تکیه گفت: به‌لطف خدا و با تلاش تیم تکیه، در شب‌های قدر، رکورد جدیدی در میزان پخش همزمان در پلتفرم‌های مختلف، مدت زمان لایو استریمینگ پایدار و میزان بازدید مراسم در وب‌سایت تکیه ثبت شد. در مجموع ماه رمضان امسال بیش از ٢٠٠ هیأت کشور از بستر تکیه پخش زنده انجام دادند که بیش از ۵٠ هیأت شاخص به صورت مستمر در ٢٣ یا ٣٠ شب شب جلسات خود را با تکیه پخش کردند.

شاخصینی که با تکیه لایو می‌روند

مدیر عامل پلتفرم تصریح کرد: از جلسات، سخنرانان و مداحان سرشناسی که مجالس آن‌ها تاکنون در ماه رمضان از تکیه پخش شده است، می‌توان به حرم امام رضا (ع)، حرم حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، حرم عبدالعظیم حسنی (ع)، هیأت رزمندگان اسلام، حجت‌الاسلام انصاریان، حجت‌الاسلام پناهیان، منصور ارضی، محمود کریمی، محمدرضا طاهری، علی قربانی، حسین سازور، سعید حدادیان، محمدحسین پویانفر، حنیف طاهری، مهدی رسولی، امیر کرمانشاهی، مهدی سلحشور، سید مهدی میرداماد، میثم مطیعی، حسین سیب سرخی، مهدی اکبری، سیدمهدی حسینی، سیدرضا نریمانی و … اشاره کرد.

ویژگی قابل توجه برای مسئولین رسانه هیأت‌ها

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این پلفترم امکان چند پخشی در سرویس تکیه است، به این ترتیب که هیأت‌های مذهبی می‌توانند به صورت همزمان علاوه بر انتشار جلسه خود در سایت تکیه، همزمان مراسم خود را در دیگر پلتفرم‌های دارای قابلیت لایو مانند (اینستاگرام، آپارات، یوتیوب و …) ارسال کنند.

نحوه ثبت نام هیأت‌ها در تکیه

محمدی با بیان به اینکه شعار ما «تکیه حسینیه‌ای به وسعت ایران است» گفت: هیأت‌های سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه تکیه (tekye.net) و ارائه اطلاعات هیأت و مدیر مربوطه، درخواست خود را ثبت کنند تا ظرف مدت کوتاهی دسترسی کاربری به منظور پخش زنده مراسم مذهبی از طریق پیامک، برای آنها ارسال شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه رمضان شب های قدر حسین محمدی سامانه تکیه مناجات خوانی شب های قدر ماه رمضان هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بوابة الاهرام، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این طرح دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این طرح، از طریق تارنمای اینترنتی مقرأة الحرمین به نشانی maqraa.gph.gov.sa یا از طریق نرم افزار‌های (اپلیکیشن)‌های طراحی شده اقدام کنند.

 

دیگر خبرها

  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • تاج شهرستانی عضو شورای شهر رشت ۶ ماه تعلیق شد
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا