Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@18:45:46 GMT

آلبوم «سرّ عشق» مناجات ‌خوانی‌های ویژه ماه مبارک رمضان تولید شد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۱۶۲۲

آلبوم «سرّ عشق» مناجات ‌خوانی‌های ویژه ماه مبارک رمضان تولید شد

‍‍‍‍‍‍

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از فرهنگسرای رسانه، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان ۱۴۴۲ و به مناسبت این ایام معنوی، مدیریت موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با مشارکت فرهنگسرای رسانه اقدام به تولید و انتشار آلبوم «سرّ عشق» کرده است.

این آلبوم شامل هشت آواز با اجرای آوازخوانان توانمندی از دو نسل مختلف آواز دستگاهی ایران؛ داود فیاضی، محمد ملاآقایی، علیرضا حاجی طالب و علی صدیقی‌راد بر روی اشعاری از شاعران کلاسیک و برجسته‌ای همچون حافظ، سعدی، عطار نیشابوری، نظامی، فخرالدین عراقی و باباطاهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آوازها در دستگاه های ماهور، چهارگاه و مایه های افشاری، ابوعطا، شوشتری، منصوری، بیات‌ترک، دشتی و دشتستانی اجرا شده است.

براساس این گزارش، آلبوم «سرّ عشق» روز شنبه(چهارم اردیبهشت) ساعت ۱۰ صبح همزمان با یازدهمین روز از ماه مبارک رمضان با حضور حجت‌الاسلام میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و جمعی از معاونان و اهالی فرهنگ و هنر در فرهنگسرای رسانه واقع در خیابان دکتر علی شریعتی، خیابان گل نبی، میدان قبا رونمایی می‌شود.

به دلیل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، این مراسم به صورت زنده از شبکه‌های اجتماعی فرهنگسرای رسانه پخش می‌شود.

تولید و انتشار قطعات هرایی خوانی 

فرهنگسرای رسانه در قالب ویژه برنامه «بر آستان جانان» و با عنوان «به وقت خدا» برنامه‌های متنوعی را به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان تدارک دیده است.

در یکی از این برنامه‌ها، گروه موسیقی مازرون، ۱۲ قطعه موسیقی هرایی‌ خوانی که یکی از مقام‌های موسیقی محلی استان مازندران است را متناسب با حال و هوای معنوی ماه مبارک رمضان اجرا کرده و در مناسبت‌های دینی این ماه آسمانی منتشر می‌شود.

گروه موسیقی مازرون به سرپرستی رضا دیوسالار و با حضور هنرمندانی نظیر محسن محمدزاده (نوازنده نی چوپانی مازندران)، سعید شهباز (نوازنده نقاره مازندران) و رضا دیوسالار (نوازنده دو تار و خواننده) ۱۲ قطعه موسیقی بومی را به صورت زنده اجرا می‌کند.

سه قطعه متناسب با ایام شهادت امیرالمومنین علی(ع) و شب‌های قدر است، یک قطعه برای روز عید سعید فطر بوده و مابقی نیز در روزهای دیگر ماه مبارک رمضان از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی فرهنگسرای رسانه منتشر می‌شود.

براساس این گزارش، مقام هرایی از مهمترین مقام‌های موسیقی استان مازندران است و در لغت به معنای ناله‌ای از ته دل است.

برچسب‌ها سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان فرهنگسرای رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان فرهنگسرای رسانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ماه رمضان فرهنگسرای رسانه اخبار کنکور فرهنگسرای رسانه ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۱۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و علیرضا قزوه مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود با هم دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست به جایگاه ویژه میراث پرشکوه شعر فارسی که گنجینه بی نظیر معرفت واخلاق و زیبایی و معنویت است، جایگاه شایسته شعر در بخش‌های گوناگون، موسیقی ملی و آیینی و انقلابی در برابر ابتذال اشاره و در جهت تولید و ارتقاء آثار مرتبط و همکاری گسترده‌تر فی مابین بحث و گفتگو شد.

در ادامه قاسمی گفت: با عنایت به اهمیت زبان و ادبیات فارسی و ضرورت سیاست گذاری و برنامه ریزی در این خصوص و با توجه به اهداف، ماموریت‌ها و اولویت‌ها، شبکه آموزش سیما آمادگی دارد تا در خصوص ادبیات فارسی، شعر و موسیقی اصیل ایرانی هر گونه همکاری لازم با دفتر شعر و موسیقی و سرود و دیگر مجموعه‌ها و نهاد‌ها را به عمل آورد.

همچنین گسترش فرهنگ و ادبیات فارسی، بهره گیری از ظرفیت اقوام و موسیقی فولکلور و محلی، آواز، تصنیف و مناجات خوانی، ارتباط و تعامل با شبکه نوای موسیقی و شعر اداره کل، پایش و تولید برنامه‌های جدید، تخصصی و فاخر در این حوزه‌ها و آموزش صحیح و تخصصی شاعری، نویسندگی و برنامه ریزی برای تولید مشترک برنامه «شیر و شکر» از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و گفتگو و در دستور کار طرفین قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»